about us

log in required

reset password

register account

Nike Eat & Meet Area
Architects: Workshop of Wonders
Year: 2013
Area: 1000 m2
Location: Colosseum 1, 1213 NL Hilversum, Nederland
The design for the Eat&Meet area for the Nike European Headquarters in Hilversum NL is based on innovation and tradition. To capture the Nike DNA in this hotspot for formal and informal meetings we chose for a pallet the natural and tough materials like wood, steel, glass and concrete. This multifunctional space contains a Starbucks called Bill’s (after founding father Bill Bowerman) combined with a grab and go that we adapted to fit in the total design.

The straightforward refined wooden terrace furniture was painted with a gradient to connect with Nike’s ongoing innovative search and still be rooted in tradition.
Furthermore steel stools and height adjustable trestles make it possible to talk and work standing up or sitting down. The lounge area gives a less active seating possibility.

The three formal meeting rooms each have their own size, XL, L and M. The M meeting room is very multifunctional and can also be used in combination with the inside terraces. All together we designed the new pulsating heart of Nike’s European activities.

Photos by Kasia Gatkowska